Vanliga frågor

Här har vi samlar de vanligaste frågorna som vi får. Du är alltid välkommen att kontakta oss på iltdigital@inlasningstjanst.se eller 08-556 115 50.

Vad kostar det?
Priserna varierar beroende på antal elever och vilken årskurs de går i. Tjänsterna i verktygslådan riktar sig till olika åldrar och ni betalar enbart för de elever som kan använda tjänsten. Be om en offert här så kontaktar vi dig.

Vad betyder det att det är dynamiskt?
Vi strävar efter att alltid ha en verktygslåda med de bästa tjänsterna som uppfyller våra kriterier, vilket innebär att tjänsterna kontinuerligt utvärderas.

Kan min tjänst försvinna?
Lärare samt elever kommer att få inloggningsuppgifter av sin skolan eller Inläsningstjänst. Sedan är det bara att gå till den aktuella tjänstens hemsida (ex www.glosboken.se) och logga in som vanligt. Under vintern 2015 kommer en koppling till skolfederation att finnas tillgänglig.

Hur loggar jag in?
Lärare samt elever kommer att få ett e-mail med inloggningsuppgifter till de olika tjänsterna till den e-mailadress vi fått av din skola. Sedan är det bara att gå till den aktuella tjänstens hemsida (ex www.glosboken.se) och logga in som vanligt.

Jag vill ha det i min skola, hur gör jag?
Om du är lärare eller rektor kan du fylla i formuläret här så kommer vi att kontakta dig. Du kanske också ringa eller skicka e-mail som vanligt. Är du elev är det enklast om du pratar med din lärare som kan kontakta oss på samma sätt, men givetvis är du också som elev välkommen att höra av dig till oss om du undrar något.

Jag har tappat bort mitt användarnamn/lösenord, hur gör jag?
Maila till iltdigital@inlasningstjanst.se eller ring 08-556 115 50.

Jag har redan ett konto hos en av tjänsterna som ingår, hur gör jag då?
När du loggar in på tjänsten kommer du att få en fråga om du redan har ett konto. Fyll i inloggningsuppgifterna för dina två olika konton, så kommer de att slås ihop. Detta behöver bara göras en gång.